DIAGNOSTIKA ZA TOVORNA VOZILA

TRUCKS je profesionalno diagnostično orodje za serviserje. TRUCKS ima razširljivo podatkovno bazo, z odlično pokritostjo za lahka in težka tovorna vozila, prikolice in avtobuse.

Kdo vse uporablja Autocom?

AUTOCOM TRUCKS uporabljajo mnogi zadovoljni uporabniki, serviserji, lastniki večjih voznih parkov, družbe za tehnične preglede, podjetja za pomoč na cesti, policija, vojska, šole.

Podrobnosti

 • SNEMALNIK PODATKOV
 • VEČBARVNI INDIKATOR
 • KONEKTOR Z LED SVETILKO
 • UNIVERZALNOST
 • KOMPATIBILNO TUDI Z CARS, GENERIC
 • TRUCKS CARS je visoko kvalitetno orodje za serviserje, z vključenimi funkcijami kot so program za odkrivanje sistemov v vozilu (ISI) in program za diagnozo sistemov v vozilu (ISS). Z funkcijami kot so: pregled parametrov, konfiguracije, nastavitve in kalibracije, lahko opravite hitro in učinkovito diagnozo, na velikem številu vozil.
 • TRUCKS ima ogromno prednosti kot so hitra in zanesljiva diagnoza, uporabniku prijazno programsko okolje, enostavna namestitev in ažurnost ter posodobitev podatkov.

Original data

Z originalnimi podatki od proizvajalcev vozil, se lahko vedno zanesete na točnost diagnoze.

Okolje prijazno uporabnikom

TRUCKS: tako enostavno, da navodil ne boste potrebovali!

Hitro in zanesljivo

Z TRUCKS lahko opravljate visoko kakovostne storitve za več vozil v krajšem času.

Razširljiva baza podatkov

TRUCKS baza podatkiv ima dobro pokritost za širok spekter vozil na trgu.

AUTOCOM TRUCKS & CDP+

Če želite uporabljati TRUCKS potrebujete komunikacijski vmesnik (VCI). Naš najnovejši VCI se imenuje CDP+. Kupite lahko komplet CARS in CDP+ , ki vključuje uporabniško licenco (1 leto), kabel in kovček.

Na vse produkte zagotavljamo doživljensko garancijo, če je licenca v času poškodbe aktivna.

TRUCKS programsko okolje vam omogoča izvajanje diagnostike na tovornjakih, avtobusih in prikolicah. Omogoča branje in brisanje napak, opravljanje prilagoditev, aktivacijo komponent in programiranje.

TRUCKS je v kompletu z 1 letno licenco skupaj z posodobitvami, ki so dosegljive v tekočem letu.

Dodatno

 • ISI -Avtomatsko zaznavanje pravilnega sistema v vozilu za kasnejšo diagnozo.
 • ISS - testiranje vseh sistemov v vozilu.
 • Original Data - Originalni podatki od proizvajalcev vozil
 • CDP+
TRUCKS Programsko okolje deluje skupaj z komunikacijsko enoto CDP+. To je univerzalno diagnostično orodje, ki pokriva vse tipe komunikacije in protokolov, ki so potrebni za komunikacijo z vozilom. Skupaj z izbranimi adapterji za diagnozo starejših vozil in vozil z drugačnim diagnostičnim priključkom, je postavljanje diagnoze enostavnejše kot kdaj koli prej. CDP+ je vaša najmočnejša povezava z vozilom.

Cenik in naročilo

Stopite v kontakt z nami ter nam pošljite vaše zahteve. Naši strokovnjaki vam bodo svetovali pri nakupu najboljše rešitve AutoCom za vas oz. vaše podjetje.